EDICIÓ 2018 Contribuir a un entorn empresarial segur

posted in: Sin categoría | 0

CONFERÈNCIA INTERNACIONAL OEA 2018 I ASSEMBLEA OEA
ANFITRION: COMITE ESTATAL DE DUANES DE LA REPUBLICA DE AZERBAYAN

2-4 Maig 2018, BAKU, en HILTON BAKU

SAFAR MEHDIYEV President, Comitè Estatal de Duanes de la República de l’Azerbaidjan “El concepte d’OEA es basa en la cooperació Duana-Empresa introduïda per l’Organització Mundial de Duanes (OMA). Les empreses que compleixen voluntàriament amb els criteris d’OEA treballen en cooperació amb les autoritats duaneres per a construir l’objectiu comú de la seguretat de la cadena de subministrament. Les Duanes atorguen la certificació OEA a empreses amb un historial de compliment de la legislació duanera i d’impostos i absència de delictes relacionats amb l’activitat econòmica; mesures apropiades de seguretat i protecció; comptabilitat fiable i solvència financera. L’OEA té dret a gaudir els beneficis establerts en els procediments duaners. El programa OEA, que té com a objectiu millorar la seguretat de la cadena de subministrament internacional i facilitar el comerç legítim, està obert a tots els actors de la cadena de subministrament. l’Azerbaidjan és un centre estratègic de transport i logística per al comerç internacional. La Conferència Internacional de l’OEA a Bakú està dirigida a les empreses interessades en aquesta cooperació pràctica Duana-Empresa”.
Neteja Ressalta les paraules desconegudes Utilitza les formes valencianes

MES INFO 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *