I CONFÈRENCIA INTERNACIONAL 0EA 2017

posted in: Sin categoría | 0

Conferència Internacional OEA: ACOMPLIMENT I IMPACTE

Barcelona, 7 de juny de 2017

La Conferència Internacional Operador Econòmic Autoritzat (OEA): Acompliment i Impacte ha tingut lloc en el marc del SIL2017, el Saló Internacional de la Logística, a Barcelona.

Ha estat una oportunitat única de relació entre responsables del disseny de polítiques i líders del sector privat de la comunitat duanera i logística internacional, en un espai d’aprenentatge i reflexió sobre el paper de l’OEA.

En el comerç internacional, les organitzacions no es mesuren exclusivament pel seu benefici anual sinó també per com realitzen la seva activitat. La certificació com a OEA prova que l’empresa duu a terme la seva activitat d’acord amb les normatives i recomanacions rellevants per a l’eficiència i seguretat de les seves operacions. La contribució de l’OEA a la competència professional i qualitat dels serveis prestats, a la velocitat, simplificació i previsibilitat dels procediments i formalitats duaneres, i al fet que les mercaderies arribin a destinació en el temps previst són temes que s’exploraran en les sessions de la Conferència.

Aquí trobarà els resums i enllaços de totes les ponències presentades durant la Conferència Internacional OEA: Acompliment i Impacte.

Els instem a compartir i difondre aquesta informació entre els seus contacte

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *